Ronald Lavoo

Mijn naam is Ronald Lavoo. Ik ben aannemer en ik heb ruim 15 jaar ervaring in diverse sectoren van de bouw. Sinds een aantal jaar heb ik mijn eigen bouwbedrijf, genaamd Ronald Lavoo Bouw / Verbouw / Onderhoud.

Mijn passie voor het timmervak heb ik overgenomen van mijn vader. Hij is altijd al aannemer geweest.

In eerste instantie ben ik binnen zijn bouwbedrijf aan de slag gegaan terwijl ik nog op zoek was naar wat ik nou écht wilde doen.

Na één jaar kwam ik erachter dat ik het timmervak eigenlijk wel heel erg leuk vond. Toen heb ik besloten om een opleiding te volgen. Vervolgens ben ik timmerman geworden en ben ik in 2003 mede-eigenaar geworden van Bouwbedrijf Lavoo.

In 2012 gooide ik het roer om en besloot ik om voor mezelf te beginnen.

Mijn doelstelling is de klant te ontzorgen door alle werkzaamheden uit handen te nemen. Ik denk graag met u mee in de wensen en mogelijkheden, verzorg indien gewenst de benodigde tekeningen en vergunningen en regel dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd. Om dit te kunnen realiseren werk ik met een team specialisten, waaronder timmermannen, loodgieters, elektriciens, schilders en stukadoors.

U vindt bij ons alle specialismen onder één dak en hoeft dus maar met één bouwbedrijf samen te werken, wel zo gemakkelijk.

 

Waarom Ronald Lavoo?

Alle specialismen onder één dak. U hoeft dus maar met één bouwbedrijf samen te werken.

Wij denken met u mee in de wensen en mogelijkheden.

Wij verzorgen indien gewenst de benodigde tekeningen.

Vergunning nodig? Wij geven advies en onderhouden het contact met de gemeente.

Foto's van het team