Een keukenrenovatie realiseren? Zo doen we dat!

Is uw huidige keuken verouderd of niet meer naar wens? Ronald Lavoo bouw / verbouw / onderhoud, neemt de renovatie van uw keuken volledig uit handen. Wij bieden een scala aan mogelijkheden en toveren uw keuken om tot een functionele en stijlvolle ruimte. 

Vakkennis onder een dak

Bij Ronald Lavoo bouw / verbouw / onderhoud vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak. Ook voor de verbouwing van uw keuken hoeft u maar met een partij samen te werken. Dat betekent niet alleen dat wij uw huidige keuken slopen, maar ook de benodigde materialen bestellen, nieuwe leidingen leggen en de muren netjes stucen en sauzen. Ook wanneer de keuken geplaatst is, monteren wij naar wens een gloednieuwe achterwand. Wat u wens ook is, bij ons kunt u gegarandeerd terecht. 

Wat kost de verbouwing van mijn keuken?

Benieuwd naar wat de verbouwing van uw keuken kost? Begrijpelijk! De kosten voor het verbouwen van een keuken kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de verbouwing, de gekozen materialen, de gewenste apparatuur en de arbeidskosten. Wij denken graag met u mee en houden rekening met uw budget.

Wilt u alvast een inschatting maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Onze aanpak

De eerste stap naar een droomkeuken ligt bij u. Geen zorgen, hiervoor hoeft u alleen vrijblijvend contact met ons op te nemen. Telefonisch bespreken we de wensen en mogelijkheden. Vervolgens maken we een afspraak. Aannemer, Ronald Lavoo komt graag langs. Tijdens zijn bezoek aan uw woning of pand brengt hij de ruimte in kaart, luistert hij naar uw wensen en geeft hij advies, geheel rekeninghoudend met uw budget. Ronald zet het plan op papier en maakt een offerte. 

Van wens tot werkelijkheid

Gaat u akkoord met de offerte? Dan kan de realisatie van uw droomkeuken beginnen. Of u nu droomt van een moderne keuken met strakke lijnen of juist een landelijke keuken met warme elementen, door middel van strak timmerwerk, zetten wij uw ideeën om tot werkelijkheid. 

Tijdens het project

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Heeft u tussendoor vragen? Ons ervaren team staat tijdens het gehele proces voor u klaar. We streven ernaar om de verbouwing van uw keuken zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. 

Nazorg

Uw droomkeuken staat. Tijd om ervan te genieten. Heeft u achteraf vragen neem dan gerust contact met ons op. Ook als u onverhoopt problemen met bijvoorbeeld de leidingen of de keukenkastjes ervaart, kunt u achteraf bij ons terecht. U heeft hoogstwaarschijnlijk recht op garantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eigenaar van Ronald Lavoo Bouw / Verbouw / Onderhoud